dansk english

Værelser i Kolding

Hyggelige, private værelser

På vores Bed and Breakfast tilbyder vi private værelser i form af hyggelige lejligheder, der alle er med eget køkken, toilet og bad. I hver lejlighed er der spiseplads, hyggehjørne med TV og to faste sovepladser. Hvis I har behov for det, er der mulighed for ekstra opredning i værelset. Til alle lejligheder hører desuden en hyggelig terrasse med cafe-møbler samt gratis parkering lige ved døren. På vores værelser har i mulighed for at bo både med og uden morgenmad. Hvis I vælger morgenmad, bliver den leveret lige til døren. Det giver jer mulighed for at slappe af og nyde jeres ophold fuldt ud.

Værelser beliggende midt i idylliske omgivelser

Den ene af vores lejligheder er beliggende i hovedbygningen, mens de to andre ligger i den nybyggede sidebygning. Ud over de skønne værelser får i som gæster også adgang til vores flotte udendørsområde med have, køkkenhave og terrasse, hvor I kan nyde morgenmaden eller andre forfriskninger i rolige og afslappende omgivelser. Vores gård er beliggende i Bjert omkring 5 kilometer fra Kolding i et idyllisk, naturskønt område tæt på kystlinjen og attraktioner som Givskud Løvepark, Jelling-monumenterne og Legoland.

Trænger I til af slappe af?

Kunne i tænke jer et afslappende ophold i flotte og naturskønne omgivelser nær Kolding, så kontakt os på telefon +45 28 19 20 25 eller email peter.juhl@live.dk. I er altid velkomne til at ringe, hvis I har nogen spørgsmål til vores værelser eller vores overnatning og ophold generelt. Vi ser frem til at byde jer velkommen hos Juhls Bed & Breakfast!

Praktiske informationer

Ankomst: Tidligst kl. 15
Afrejse: Senest kl. 11
Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Til lejlighederne hører:

Thekøkken m. komfur, miniovn,
kaffemaskine og elkedel.

Fladskærms-tv (mange kanaler)
Internetadgang
Hårtørrer
Cafémøbler på terrassen

Priser

Pr. nat:
Kr. 750,- (2 personer)

1 uge:
Kr. 3.500,- (2 personer)

Ekstra opredning:
Kr. 100,- / pr. nat

Håndværker uge:
Søndag aften til fredag morgen.
Pris: Kr. 2150,- (2 personer)

Gæsteseng kan tilkøbes
(mulighed for lån af babyseng og høj stol)

CVR: 65449811 • WEB: SØGEMEDIER A/SCOOKIES