Juhls Bed & Breakfast I Kolding

Bo i egen lejlighed nær Kolding

I vores Bed and Breakfast bor I i komfortable 1-værelses lejligheder med egen indgang/garderobe, køkken, toilet og bad og et rummeligt opholdsrum med spiseplads, to senge, sovesofa samt hyggehjørne med TV. Den ene lejlighed er beliggende i hovedbygningen, de to andre i en sidebygning. Hvis I har behov for det, er der mulighed for ekstra opredning i værelset. Til alle lejligheder hører desuden en hyggelig terrasse med cafe-møbler samt gratis parkering lige ved døren. I kan vælge at bo med og uden morgenmad. Tilvalg af morgenmad aftales ved ankomst. Kæledyr tilladt.

Bynært og alligevel ude på landet

Juhls Bed & Breakfast ligger på en smuk gammel gård fem km fra Kolding tæt på skov og strand og den livlige landsby Sdr. Bjert. Her kan I slappe af i rolige og børnevenlige omgivelser, og alligevel har I mange attraktioner tæt på. Koldinghus, Skamlingsbanken og Christiansfeld ligger få kilometer væk. Legoland, Givskud Løvepark og Kongernes Jelling kan nås på 45 minutter.

Håndværkeruge til særpris

Juhl’s Bed & Breakfast er med sin centrale placering i Trekantområdet også velegnet for håndværkere, kursister og andre pendlere. Bo søndag aften til fredag morgen til særpris: 2500,- kroner for to personer.

Kontakt: +45 28 19 20 25 eller  peter.juhl@live.dk.

Velkommen hos Juhl’s Bed & Breakfast!

Praktiske informationer

Ankomst: Tidligst kl. 15 (eller efter aftale)
Afrejse: Senest kl. 11
Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Til lejlighederne hører:

Thekøkken m. komfur, miniovn,
kaffemaskine og elkedel.

Fladskærms-tv (mange kanaler)
Gratis wi-fi
Hårtørrer og strygejern

 Cafémøbler på terrassen

Priser

   Pr. nat (2 personer)

1-3 døgn: Kr. 850,-

 4-6 døgn: Kr. 750,-

    1 uge (2 personer)

      Kr. 4.200,-

    Ekstra opredning:

    Kr. 150,-

       Gæsteseng kan tilkøbes. Mulighed for lån af babyseng og høj stol

   Håndværker-uge:

 Søndag aften til fredag morgen: Kr. 2500,- (2 personer)

                      .

Velkommen til Juhl’s Bed & Breakfast

Uanset om du er på farten eller søger et længere ophold, er Juhl’s Bed & Breakfast det perfekte sted at overnatte. Her bor du tæt på Kolding med det historiske Koldinghus, Kunstmuseet Trapholt, Den geografiske Have og masser af spændende butikker og restauranter.

I det nærliggende Sdr. Bjert finder du supermarked, den velrenommerede Sdr. Bjert Kro, gårdbutikken/restauranten Emmas Have samt Bjert Gl. Brugs med kulturarrangementer, vinbar og salg af specialiteter og lokale produkter. Og lige uden for døren ligger noget af Danmarks smukkeste natur med masser af rekreative oplevelser, hvad enten du er til vandre- og cykelture, holder af at fiske eller bare vil hygge dig på de familievenlige strande.

Lejlighederne er også velegnede for håndværker, kursister og andre pendlere. Her finder du ro efter fyraften, parkering uden for døren – og gratis wi-fi.

Endelig byder vi også firbenede gæster velkommen.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Enten ved at skrive til os på peter.juhl@live.dk, ringe på +45 28 19 20 25 eller besøge os.

Vi glæder os til at se jer!

Helle og Peter Juhl.