Bed & BreakfastOvernatning i DanmarkOvernatning i KoldingJuhls Bed & Breakfast I Kolding

Komfortabel og bynær overnatning hos Juhl’s B&B Hos Juhls Bed & Breakfast bor du i rolige og komfortable omgivelser kun fem kilometer fra Kolding. Vi har indrettet tre rummelige ferielejligheder med eget toilet og bad samt køkken på vores gamle gård, Trøjsel. Du har egen terrasse og parkering lige ved døren samt adgang til vaskefaciliteter. Og udsigt til gårdens store frugthave, hvor du gerne må gå på æblerov!

Lejlighederne er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, herunder gratis wifi. Hvis du ønsker morgenmad, leveres den ved døren mod ekstra kr. 75 pr. person. Den ene af lejlighederne har to soverum med plads til i alt fire overnattende gæster, de to andre har to senge og en sovesofa, hvor der kan redes op til en ekstra gæst eller to mindre børn. Lejlighederne henvender sig derfor både til par, familier eller jobpendlere. Firbenede gæster (hunde og katte) er også velkomne hos Juhls Bed & Breakfast. Desuden er lejlighederne velegnede for gangbesværede, og hvis du rejser med en baby, kan du booke babyseng og puslebord. Lejlighederne er røgfrie, men du er velkommen til at ryge på terrassen, hvor du også kan nyde et glas i cafémøblerne med udsigt til den store have. Der kan tilkøbes morgenmad for kr. 75,- pr. person.

Trøjsel ligger i udkanten af landsbyen Sdr. Bjert, hvor du finder gode indkøbsmuligheder i REMA 1000 og i Bjert gamle Brugs, som har åbent i weekender med bl.a. et stort madmarked, vin og gaveartikler samt en hyggelig vinbar. I den lokale Sdr. Bjert Kro (www.sdrbjertkro.dk) kan du nyde et godt måltid, der er kælet for. Andre spisesteder på egnen er Emmas Have (www.emmashave.dk), Restaurant Skamlingsbanken (www.restaurantskamlingsbanken.dk) og Café Løverodde (www.cafeloeverodde.dk). Desuden er er der masser af spisesteder i Kolding, hvor du også finder attraktioner som Koldinghus, Kunstmuseet Trapholt og Den geografiske Have.

Du kan booke en lejlighed hos os direkte på tlf. 28192025 eller mail: peter.juhl@live.dk, via hjemmesiden: www.BB-juhl.dk samt via portalerne www.booking.com eller www.hotels.com Hvis du bliver forhindret i at komme, kan du frit afbestille indtil tre dage før ankomst.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment